Talent network

Talent network

After 15 years in Vietnam, we are proud to connect you with career opportunities 17.000+ Top companies - hot jobs with attractive salary

What is Talent Network?

What is Talent Network?

Talent Networks allows candidates to directly connect with the top companies.
Our employers give prior opportunities to candidates who have connected with their Talent Networks.

Why join Talent Network?

Build a direct connection with the top employers

Wait in front for the best job opportunities2

Get Hunted like a Talent

Join Talent Network!

Gulf Energy (Việt Nam)

Gulf Energy Development Public Company Limited or Gulf is a holding company with a portfolio of electricity, steam and chilled water generating projects and other related business (together called ‘Gulf Group’). Gulf Group is one of the leading energy producers in Thailand, producing safe, reliable energy now and for the future. Our success is driven by our people and their commitment to achieving results – by using state-of-the-art technology to maximize power efficiency, responsible operating standards, and securing new opportunities for profitable growth. We sell electricity to the Electricity Generating Authority of Thailand (EGAT) and industrial users in industrial estates through Independent Power Producer (IPP) and Small Power Producers (SPP) programs and sell electricity to the Provincial Electricity Authority (PEA) through Very Small Power Producers (VSPP) program. Currently, we operate and develop a total gross installed power capacity of 11,910 MW.

Vianco Gia Vị Việt Ấn Group

Resourcing Vietnam’s rich agricultural background, VIANCO has re-introduced spices into the community’s modern food culture. From organic farms, natural ingredients (such as Star Anise, Cinnamon, Ginger and Turmeric…) have been carefully selected, grinded and measured into spices for a perfected seasoning formulae that balances nutrition and flavour. Since its smaller origins of the ‘Viet An’ spice shop in 1958, the Company has consistently retained the conventional values of using natural nutritious ingredients. The business has gradually evolved into a larger branch, known today as Vietnam India Joint Venture Enterprise (VIANCO). Though VIANCO has recently been changing and adapting, the original founders’ principles have always been the basic foundation of all processes.

Công ty Cổ phần Chứng khoán HD

Tầm nhìn: Trở thành một trong những công ty chứng khoán hàng đầu Việt Nam, có sản phẩm và dịch vụ khách hàng độc đáo và vượt trội.

BELLSYSTEM24 VIETNAM

Chúng tôi luôn tiên phong và dẫn đầu trong việc cung cấp các giải pháp tối ưu hoá về quy trình, con người, công nghệ để giúp các doanh nghiệp bắt kịp xu thế thời đại và tăng trưởng bền vững.

DHARMA VIỆT NAM

Chúng tôi luôn lấy Con người làm gốc là tiền đề cho sự phát triển! Tôn trọng và trân trọng tất cả những CBNV đã, đang và sẽ làm việc với chúng tôi!

Vạn Phúc Group

Được thành lập từ năm 1995, Tập đoàn Bất động sản Vạn Phúc (tiền thân của Tập đoàn Bất động sản Đại Phúc) trải qua hơn 28 năm hình thành và phát triển mạnh mẽ. Hiện nay, Van Phuc Group một trong những tập đoàn bất động sản lâu năm và có qui mô lớn ở TP.HCM.

CÔNG TY TNHH GOTOP TEXTILE (VIETNAM)

Triết lý kinh doanh của Gotop tập trung vào việc đặt con người vào trung tâm, coi họ là gốc của mọi hoạt động và quyết định. Chúng tôi tin rằng một tổ chức thành công bắt nguồn từ sự hài lòng và tin tưởng phát triển của nhân viên. Với Gotop người lao động là tài nguyên quý báu nhất. Chúng tôi luôn tạo điều kiện làm việc thuận lợi, môi trường làm việc tích cực làm động lực cho sự phát triển của từng cá nhân, chúng tôi tôn trọng, lắng nghe và động viên người lao động để họ có thể phát huy tối đa tiềm năng của mình. Lấy con người làm gốc và người lao động làm đầu, chúng tôi không chỉ xây dựng một nền tảng mạnh mẽ cho sự thành công kinh doanh mà còn tạo nên một cộng đồng nơi mọi người cảm thấy được đánh giá và có ý nghĩa trong công việc của mình. Điều này không chỉ giúp tăng cường năng suất mà còn tạo dựng một văn hóa tổ chức tích cực và đội nhóm mạnh mẽ

Công ty Cổ phần Khoáng sản Vật liệu Á CỘNG

Công ty Cổ phần Khoáng sản Vật liệu Á CỘNG (A Plus) là công ty cổ phần với 100% vốn Việt Nam thành lập vào tháng 12 năm 2008. A Plus luôn hướng tới trải nghiệm Khách hàng và đang xuất khẩu 100%. Các sản phẩm là đá ốp lát và vật liệu dùng cho trang trí nội, ngoại thất tới các thị trường tại Châu Âu, Châu Mỹ, Châu Á, Châu Úc – New Zealand hơn 15 năm qua.

Feedback