Location

Ho Chi Minh

Maps
  • Salary

    1 Mil - 2 Mil VND

  • Job level

    Student / Internship

  • Deadline to apply

    30/07/2024

Benefits

  • Travel
  • Allowances
  • Uniform
  • Training Scheme

Job Description

  • Prepare ingredients for cooking food.

Chuẩn bị nguyên liệu để chế biến thực phẩm.

  • Wash and prepare fresh fruits and vegetables.

Rửa và sơ chế trái cây và rau tươi.

  • Weigh, count, and preserve raw materials.

Cân, đếm và bảo quản nguyên vật liệu.

  • Prepare and cook according to the recipe, meeting the prescribed standards for quality and presentation.

Chuẩn bị và nấu ăn theo công thức, đáp ứng về tiêu chuẩn, chất lượng và tiêu chuẩn trình bày theo quy định.

  • Prepare cold foods.

Sơ chế thực phẩm lạnh.

  • Be sure to operate the stove, oven, and microwave.

Đảm bảo vận hành bếp, lò, lò nướng, và lò vi sóng.

  • Monitor and inspect food to determine whether it has been cooked.

Theo dõi và kiểm tra thực phẩm để xác định thực phẩm sau khi đã được nấu chín.

  • Arrange the work area, disinfect the kitchen area, table, tools, knives, etc.

Sắp xếp khu vực làm việc, tiến hành khử trùng khu vực bếp, bàn, dụng cụ, dao,..

  • Check and ensure equipment and food temperatures are regulated and stored properly

Kiểm tra và đảm bảo nhiệt độ của thiết bị và thực phẩm được điều chỉnh và bảo quản đúng cách.

  • Supporting arising work requested by management.

Hỗ trợ công việc phát sinh do quản lý yêu cầu.

Job Requirement

Enthusiastic, resilient, can-do attitude

Passionate with hospitality and hotel industry

More Information

  • Degree: High School / Equivalent
  • Age: Unlimited
  • Salary: 1 Mil - 2 Mil VND
Save job Email me similar jobs Report job

Report job

Similar jobs

Feedback